tisdag 25 januari 2011

Hinner inte med att blogga!

och när jag kommer på att jag borde, så trillar ögonen ihop av dagens alla påhitt... Nåväl, här länkar jag till mina 4 artiklar som publicerats på Newsmill den senaste perioden.

Legalize-diskussionen

Porrets vara eller icke-vara första artikeln iämnet...

Är det bara sippa kärringar som tycker eller? Uppföljaren...

Vad betyder INTEGRITET för dig?

Läs och fundera, njut och kommentera!

Själv ska jag tillaga värsta goa tomatsoppan (tricket är vitt vin och grädde!) - trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. "Människan är född olydig. Det är grundförutsättningen för att överhuvudtaget kunna utvecklas och överleva i den här världen. Om vi väljer att sälla oss till de lydigas skara, förtvinar vårat eget tänkande, vår vilja förslavas och våra själar torkar ut. Olydnad är vårt vattenhål. Olydnad är vårt vapen."

    Jo... - men hur många oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder - VÅGAR fullt ut vara olydiga = gå på tvärs med mainstreamet ?

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte vad du menar, Josef? Det är ju upp till var och en om den vågar stå upp eller inte. Vi ifrågasätter bara om folk föredrar att leva på knä, helt enkelt. Och, egentligen Josef, hur svårt kan det vara att leva lite olydigt, våga tänka lite snett o tvärs mot emellanåt, och hur farligt är det egentligen att följa sitt hjärta?

    Kul att du hittade hit förresten!

    SvaraRadera
  3. Apropå olydnad - så skulle Du kanske kunna inspireras av det Moder Teresa, efter sin "död", säger på den här videon (ca 8 min). Jag har just suttit några timmar - och skrivit en del om det här med "olydnad" - i slutet av texten HÄR.

    Ifall Du gluttar lite där - så måhända går det då upp ett liljeholmens för Dig - om vad jag menar med den viktigaste av alla olydnader, kanske...

    Det är ej alls farligt att följa sitt "hjärta" - ifall Du med det menar det som finns lite längre ned. Men det LIVSFARLIGT - bokstavligt talat - att ej göra det.

    Kul att vara här också - och få so go backfeed.

    Ha det... / Josef

    SvaraRadera
  4. College student Identity & Photography Playing cards Learn about scholar bands readily as well as have some sort of learning resource for the whole calendar year. http://7nupj93j6c.dip.jp https://imgur.com/a/FmxFGq2 https://imgur.com/a/JxnGSe2 https://imgur.com/a/yW6V40M https://imgur.com/a/iZ96LQE https://imgur.com/a/QRRrvGi http://oiky22yq84.dip.jp

    SvaraRadera